Verdens bedste kød kommer til Danmark: Får musik, massage og øl inden slagtning

Der er godt nyt på vej til danske kødelskere. Danmarks snart seks MASH-restauranter vil nemlig sætte det eksklusive kobe-kød på menuen fra midten af juli, når de teamer op med Japans mest anerkendte eksportør af kødet fra wagyu-kvæget, skriver de i en pressemeddelelse.

Læs også: Kvæg har krav på mere plads i stalden, end dit barn har i vuggestuen og i børnehaven

- Det er kæmpe stort, at vi i samarbejde med Wagyu Master Hisato Hamada nu endelig kan føje japansk wagyu til vores menukort. I vores ambition om at være et førende steakhouse er vi altid på udkig efter de bedste udskæringer i verden, og med kød, der med rette bliver sammenlignet med hvide trøfler og beluga caviar, er der ingen tvivl om, at vi har at gøre med et stykke kød i en liga for sig, siger Dan Christiansen, Food Director i MASH, der har sikret sig stamtavler på alt det kvæg, de modtager kød fra.

Ud af Japans tre millioner kvæg er det kun én procent, der er wagyu-kvæg. Wagyu-landbrugene er typisk meget små, og der bliver kun slagtet et par køer om året. Inden kvægets sidste dag, har de dog været temmelig forkælede.

Læs også: Se billederne: Dansk restaurant kåret som Londons bedste

- De fleste køer har navne og fodres med en speciel sammensat diet med urter, tang og græs. På nogle af landbrugene fodres køerne sågar med ølmæsk og risvinsmæsk, ligesom nogle spiller musik i staldene og masserer køerne, forklarer Dan Christiansen.

Kødet er ikke billigt, advarer restauranten, men det vil blive solgt i udskæringer på 100 gram i tre forskellige prisklasser, så de fleste kan være med.

 

Følg Dagens Forbrug for flere lignende artikler:

 

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

 

 

Dagens Gossip