Verdenskendt donut-kæde kommer til Danmark

Skal du have noget til din Starbucks-kaffe? Så skal du ikke vente så meget længere, hvis du gerne vil gøre kaffepausen helt igennem amerikansk. 

Den store, amerikanske donut-kæde Dunkin' Donuts, der er kendt for sine runde, farvestrålende krymmelkager, har nemlig fået øje på Danmark. Dunkin' Donuts vil slå sig ned i de større danske byer. 

Kage-giganten er i øjeblikket ved at udføre en strategi, som skal styrke deres position i Europa, og indtil videre har kæden mere end 120 butikker fordelt i Tyskland, England, Spanien, Rusland og Bulgarien. 

Dunkin' Donuts er lige nu i færd med at lede efter mulige franchise-tagere, der skal stå for det danske Dunkin' Donuts-marked, skriver de i en pressemeddelelse. Netop det danske marked ser kæden et stort potentiale i.

LÆS OGSÅ: Verdens største kaffekæde åbner i Kbh - se hvor

- Danmark udgør en meget stor mulighed for Dunkin' Donuts som brand. Vi tror, at vores tilbud med mad og drikkevarer i høj kvalitet, serveret hurtigt og i hyggelige omgivelser, har et stort markedspotentiale i Danmark, skriver Dunkin' Donuts. 

Den amerikanske kæde blev grundlagt allerede i 1950, og har indtil videre 11.000 butikker, fordelt på 33 lande. 

Der er endnu ingen præcis melding om, hvornår Dunkin' Donuts åbner i Danmark. 

 

Dagens Gossip