Verdensstjernes søster er fundet død

Skrevet af admin

11/02/2014
I weekenden måtte Julia Roberts forlade en frokost for Oscar-nominerede stjerner i Los Angeles. Hun fik nemlig en frygtelig besked. Det skriver CNN.Hendes halvsøster, den 37-årige Nancy Motes, blev søndag fundet død i sit hjem.- Hun har en fortid med medicinske problemer, fortæller Ed Winther fra det lokale politi i Los Angeles.- Vi fandt noget receptpligtig medicin ved hendes lig, siger han.Julia Roberts, der blev verdensberømt for sin rolle i filmen "Pretty Woman", har samme mor som Nancy Motes. Men selvom de er i familie, har der ikke altid været en god tone mellem dem.I et interview har Nancy Motes udtalt, at verdensstjernen mobbede hende på grund af hendes vægt, da hun var yngre, og kun tre uger før sin død langede hun ifølge metro.co.uk hårdt ud efter Julia Roberts på sin Twitter-profil.- Bare så i ved det, "America's Sweetheart" er en kælling, skrev hun med henvisning til søsterens rolle i filmen af samme navn. - Vil i virkelig gerne være fans af én, der er så ondskabsfuld? Hun er ikke engang en særlig god skuespillerinde, skrev Nancy Motes. Obduktionen af Nancy Motes ventes at foreligge senere tirsdag.Newspaq

Dagens topnyheder

I weekenden måtte Julia Roberts forlade en frokost for Oscar-nominerede stjerner i Los Angeles. Hun fik nemlig en frygtelig besked. Det skriver CNN.

Hendes halvsøster, den 37-årige Nancy Motes, blev søndag fundet død i sit hjem.

- Hun har en fortid med medicinske problemer, fortæller Ed Winther fra det lokale politi i Los Angeles.

- Vi fandt noget receptpligtig medicin ved hendes lig, siger han.

Julia Roberts, der blev verdensberømt for sin rolle i filmen "Pretty Woman", har samme mor som Nancy Motes. Men selvom de er i familie, har der ikke altid været en god tone mellem dem.

I et interview har Nancy Motes udtalt, at verdensstjernen mobbede hende på grund af hendes vægt, da hun var yngre, og kun tre uger før sin død langede hun ifølge metro.co.uk hårdt ud efter Julia Roberts på sin Twitter-profil.

- Bare så i ved det, "America's Sweetheart" er en kælling, skrev hun med henvisning til søsterens rolle i filmen af samme navn.

- Vil i virkelig gerne være fans af én, der er så ondskabsfuld? Hun er ikke engang en særlig god skuespillerinde, skrev Nancy Motes.

Obduktionen af Nancy Motes ventes at foreligge senere tirsdag.

Newspaq