Vestas ansætter 80 nye folk i Ringkøbing

Der er så meget rift om danske vindmøller lige nu, at Vestas hyrer 80 nye medarbejdere til produktion i Ringkøbing. Det skriver Fagbladet 3F.

Dermed fortsætter den danske vindmølleproducent fremgangen fra 2014, hvor firmaet efter nogle barske år med fyringer forøgede antallet af medarbejdere med omkring 500 i Danmark.

- Produktionen er steget så meget, at vi skal bruge 80 fastansatte, siger fællestillidsrepræsentant Michael Abildgaard Lisbjerg til Fagbladet 3F.

Der er rift om stillingerne hos Vestas. 948 ansøgere har indtil videre søgt de 80 job, der er slået op indenfor lager, produktion og test på Vestas Nacelles i Ringkøbing, hvor der produceres møllehuse.

- Alle ansøgere bliver screenet, og derefter får Vestas en pulje at vælge ud fra. Det er fastansatte og ikke vikarer, vi søger. Det er dejligt, at der er så stor interesse for at komme til at arbejde på Vestas, siger Michael Abildgaard Lisbjerg.

De første 20 nye ansatte er fundet, oplyser Michael Abildgaard Lisbjerg. De havde første arbejdsdag mandag.

Da Vestas har nedlagt sin egen rekrutteringsafdeling, er det vikar- og rekrutteringsfirmaet Manpower, der står for at hyre de nye medarbejdere.

Tirsdag offentliggjorde Danmarks Statistik nye tal for lønmodtagerbeskæftigelsen, som er steget i 22 måneder.

Det står klart, efter at der i februar kom 4100 flere lønmodtagere til.

/ritzau/

 

Dagens Gossip