Vestsjælland-topscorer: Vi åd dem på fysik og vilje

FC Vestsjælland kom tidligt i søndagens Alka Superliga-hjemmekamp mod FC Nordsjælland bagud. Men Slagelse-mandskabet slog hurtigt igen, og på et mål i overtiden blev en sejr på 2-1 sikret.

Sejrsmålet kom efter en meget stærk anden halvleg, hvor FCV i lange perioder pressede FCN helt tilbage i eget felt.

- Det var meget, meget fortjent, at vi hev den hjem til sidst. Man nåede lige at tænke, at det var en af de dage, efter at bolden igen og igen hoppede og dansede rundt inde på stregen, siger topscorer Rasmus Festersen.

- Men det var meget, meget befriende, da Akharraz lagde den ind til sidst. Vi spillede en rigtig, rigtig fin kamp, og vi åd dem på fysik og vilje. Det var energien, der var til forskel.

Det afgørende mål blev sat ind af Osama Akharraz, der også scorede i den seneste hjemmekamp mod AaB.

- Det lugtede af et sejrsmål til os, og det er fantastisk, at det lykkedes. Det var en enorm forløsning for mig og for holdet. Vi havde presset på og presset på, så det betyder alt, at målet kom, siger Akharraz.

Med sejren presser FCV for alvor holdene over nedrykningsstregen i Superligaen.

- Vi har følelsen af, at det her kan lade sig gøre. Når man tænker fire uger tilbage, var vi langt efter, og nu har vi en realistisk mulighed. Men vi skal gøre arbejdet færdigt, siger Akharraz.

Målmand Thomas Mikkelsen holder stadig fuld fokus på FC Vestsjællands egne præstationer frem for at fokusere på bundrivalernes kampe.

- Man kan da godt tage sig i at ærgre sig over, at Sønderjyske udlignede mod Silkeborg i går, men i bund og grund handler det om, at vi selv skal hente de point, der skal til, siger Mikkelsen.

- Og gør vi det, er det sådan set lige meget, hvad de andre hold gør.

Næste opgave for FC Vestsjælland er en hjemmekamp mod FC København næste mandag.

/ritzau/

 

Dagens Gossip