Veterandag: S-borgmester gør Thulesen Dahl til hovedtaler

Kristian Thulesen Dahl er blevet inviteret til at være hovedtaler, når Fredericia holder flagdag for Danmarks udsendte soldater den 5. september.

Det er byens socialdemokratiske borgmester, Jacob Bjerregaard, der har inviteret, og det glæder Dansk Folkepartis formand.

- Med sin unikke historie som fæstningsby er Fredericia jo et oplagt sted til at hylde de soldater, der har sat deres liv på spil for Danmarks fred og sikkerhed.

- I denne tid, hvor vi netop har været med til at beslutte at støtte USA i en intervention i Irak, bliver det endnu mere aktuelt, hvor stort og vigtigt et arbejde vore danske soldater gør, lyder det fra Kristian Thulesen Dahl.

Det er ikke længere tid siden end dette forår, at Thulesen Dahl ligeledes blev inviteret til at holde tale af en socialdemokrat. Uden at det blev til noget.

Det var til et 1.-maj-arrangement i Give, men det blev bremset igen efter voldsom kritik fra fagbevægelsen, mens invitationen hurtigt blev stemplet som "uklog" af politiske kommentatorer, ligesom Socialdemokraterne på Christiansborg tog afstand fra invitationen.

Dengang lød argumentet fra den lokale S-formand i Give blandt andet, at det var et forsøg på at bremse vælgerflugten til Dansk Folkeparti, og at Kristian Thulesen Dahl rent faktisk bor i området.

/ritzau/

 

Dagens Gossip