Vettel er afslappet trods testproblemer

Red Bull-teamet, der har de seneste fire års verdensmester Sebastian Vettel i deres stald, og som desuden har vundet konstruktørernes VM-titler i samme periode, har haft store testproblemer de seneste måneder.

Alligevel tager den regerende verdensmester situationen afslappet i ugen op til sæsonens første grand prix i Melbourne. Det fortæller tyskeren i et interview med avisen Welt am Sonntag.

- Det er kun på ydersiden, at den bil, vi bruger i Melbourne, vil være identisk med den vi testede i løbet af vinteren, siger Vettel, som dog gerne erkender, at tiden er knap efter adskillige problemer i testkørslerne i Jerez i Spanien og senest i Bahrain.

- Tegneserier er nok det eneste sted, hvor sådan en proces kan gå hurtigt nok. Men det er først i Melbourne, at vi får svar på, hvor langt vi i virkeligheden er fra konkurrenterne, siger han.

Næste søndags grand prix i Melbourne bliver Kevin Magnussens debut i Formel 1. Hans testkørsler i McLaren tyder på, at han kan komme til at spille en rolle i topstriden.

/ritzau/

 

Dagens Gossip