Vibe undrer sig over fyring af succestræner

Det kom som noget af en overraskelse, da den svenske klub IFK Göteborg mandag valgte at fyre cheftræner Mikael Stahre to dage efter, at klubben havde sikret sig sølv i Allsvenskan.

Også IFK-spillerne undrer sig over den pludselige fyring af Stahre, der i foråret forlængede sin kontrakt, så den også gjaldt for 2015-sæsonen.

- Jeg blev meget forbavset, siger IFK's danske landsholdsspiller og topscorer Lasse Vibe til dn.se.

- Selv om vi ikke fejrede andenpladsen, så var vi nogenlunde tilfredse med sæsonen, forklarer han.

IFK Göteborg sluttede sæsonen meget stærkt med ni sejre i de sidste 11 kampe, men klubben er i gang med en større omstrukturering og ønsker at starte forfra med en ny træner.

Vibe giver den afsatte chef en pæn afskedssalut med ud på jobmarkedet.

- Jeg har arbejdet med ham i det halvandet år, jeg har været i klubben, så for mig er han IFK Göteborg. Jeg kan godt lide hans måde at arbejde på, og jeg kan lide hans person, så det føles trist at miste ham, siger Lasse Vibe.

Klubbens sportschef Mats Gren vil senere på måneden præsentere Stahres afløser, og foreløbig er den nuværende Aalesund-træner Jan Jönsson det varmeste bud i de svenske medier.

Om den nye træner kommer til at råde over målfarlige Vibe, er fortsat et åbent spørgsmål.

- Jeg har halvandet år tilbage af min kontrakt, men jeg vil gerne skifte til en bedre liga, siger den danske 23-måls-skytte.

/ritzau/

Top partnere


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

Dagens Gossip