Viborg ansætter Johnny Mølby som cheftræner

Fodboldklubben Viborg ansætter Johnny Mølby som cheftræner på en treårig kontrakt, oplyser klubben på sin hjemmeside. Viborg rykker i næste sæson op i Alka Superligaen.

Johnny Mølby har senest været træner for AC Horsens i perioden 2009-2014, hvor han blandt andet var med til at skabe de bedste resultater i klubbens historie. Nu ser han frem til nye udfordringer i Superligaen med Viborg.

- Viborg er en klub og en by, der brænder for at komme tilbage til toppen af dansk fodbold. Morten Jensen og Ole Nielsen har fremlagt en god plan for fremtiden, som passer mig rigtig godt.

- De er bevidste om klubbens situation, og hvad der skal til for at tage det næste skridt, og den udfordring tænder mig rigtig meget.

- Samtidig er det et utrolig solidt fodboldhold og en meget spændende spillertrup, som jeg ser frem til at arbejde med, siger Johnny Mølby til klubbens hjemmeside.

Den nye cheftræner har lavet en aftale for de kommende tre år og har første arbejdsdag i Viborg 22. juni, hvor spillertruppen vender tilbage fra sommerferie.

/ritzau/

 

Dagens Gossip