Viborg-træner: Vi arbejder på at styrke os markant

admin

425 uger siden

|

27/05/2016

Dagens topnyheder

Oprykkerne Viborg tabte torsdag 0-1 til FC Nordsjælland i Farum, og dermed ligger midtjyderne nummer ti i Alka Superligaen før sidste spillerunde.

I næste sæson vil en tiendeplads med ligaens nye struktur være lig med nedrykningsspil, men cheftræner Johnny Mølby sigter højere end det.

- Vi vil gerne være et etableret superligahold, der ikke er i nærheden af nedrykning. Og hvis man skal være det, så skal man lave gode resultater, og det sigter vi efter.

- Alle hold vil gerne i top seks i næste sæson, men vi har det ikke som en decideret målsætning, som nogle af topholdene har, siger Johnny Mølby og tilføjer:

- Vi må se, hvordan vores trup ser ud efter ferien, men der skal ikke være tvivl om, at vi arbejder på at styrke os markant, så vi kan spille med, hvor det er sjovt.

Mølby vil gerne have nye spillere til startopstillingen, men erkender, at bredden også skal styrkes.

- Vi skal i hvert fald ikke være færre, end vi er nu. Der ser ud til, at vi siger farvel til fem spillere, så vi skal have mindst fem spillere ind, siger Viborg-træneren.

Han var ikke tilfreds med sit holds indsats i nederlaget til FC Nordsjælland.

- Vi var ikke gode i første halvleg. Vi blev bedre i anden halvleg og havde muligheder til at få et point med hjem, men i første halvleg lykkedes vi slet ikke.

- Der var stor forskel på den energi, vi havde mod Brøndby i vores seneste kamp, og den vi havde i dag. Når vi mangler vildskab og power, så får vi problemer mod alle hold, og det havde vi også i dag, siger Mølby.

Viborg afslutter sin sæson hjemme mod Hobro søndag.

/ritzau/