Videnskaben har talt: Her er den sikre vej til orgasme

Sinful.dk

426 uger siden

|

19/05/2016

Dagens topnyheder

Denne artikel indeholder affiliate links
Heldigvis er der håb for kvinderne derude. 

Oralsex er kvinders største chance for at opnå orgasme
Ifølge Illustreret Videnskab har en australsk undersøgelse konkluderet, at oralsex er vejen frem, hvis kvinderne skal opnå det berygtede klimaks.

Den australske undersøgelse inkluderede omkring 20.000 mænd og kvinder, som svarede på spørgsmål omkring deres seneste seksuelle oplevelse. Formålet med at stille disse spørgsmål var at undersøge sammenhængen mellem forskellige former for sex og forekomsten af orgasmer.

Her viste det sig altså, at de kvinder, som modtog oralsex, havde betydeligt større chance for at få orgasme. Faktisk opnåede 90 % af de medvirkende kvinder orgasme, når partneren gik ”down-under”, hvorimod knap halvdelen (49 %) af kvinderne fik orgasme udelukkende ved vaginalt samleje.

Der er altså god grund til at praktisere oralsex, hvis kvinden har svært ved at opnå orgasme.

Der findes et alternativ til oralsex
Denne videnskabelige undersøgelse er blot endnu et bevis på, at stimuleringen af klitoris er nøglen til at opnå orgasme som kvinde.

Hvis du er single og derfor mangler en partner til at give dig en omgang, er der heldigvis opfundet en et prisvindende sexlegetøj kaldet womanizer, som har en effekt, der kan efterligne følelsen af oralsex.

Stifteren af Sinful.dk, Mathilde Mackowski, fortæller: ”Vi oplever at rigtig mange kvinder er vilde med at finde alternativer, som kan give dem en stimulering, der ligner oralsex. Her er Womanizer helt klart det bedste produkt på markedet”  

Journalisten Izabella Zaydenberg fra Elitedaily.com udtaler om Womanizer: ”The Womanizer offers a sucking sensation along with vibration for the clitoris and it feels amazing”