Video: 18-årig pige blev gift med en gadehund

Den 18-årige Mangli Munda fra Indien, var ramt af en forbandelse. Det mente de ‘ældste’ i landsbyen, hvor hun bor i hvert fald. Så for at afværge forbandelsen fandt de på en plan: Hun skulle gifte sig med en hund. Det skriver Daily Mail.

Brylluppet blev hurtigt arrangeret. Den lokale guru havde overbevist forældrene om, at deres pige var besat af uheld, og hvis hun giftede sig med en mand, så ville uheldet ramme familien og landsbyen.

Faren fandt derfor hurtigt en tilfældig gadehund. Den blev kørt til bryllup og stadset ud, som man nu bliver til et ægte bryllup. Håbet er nu, at pigens uheld vil blive overført til hunden, i stedet for landsbyen.

Læs også: Hunden Tommy vogtede over sin ejers grav i 15 dage

-At gifte sig med en hund er den eneste måde, man kan komme af med en forbandelse på. Der har været mange af den slags bryllupper i vores landsby og i nabolandsbyerne. Det er en skik, som vi tror fuldt og fast på, siger brudens far, Sri Amnmunda.

Selvom gommen var en hund, så blev der ikke sparet på pomp og pragt. Der var 70 gæster til brylluppet, og der blev danset og spillet, som traditionerne foreskriver det.

- Vi respekterer hunden lige så meget, som vi ville respektere en almindelig gom. Vi har brugt penge på brylluppet, ligesom vi ville gøre til et almindeligt bryllup, for det er den eneste måde, vi kan bryde forbandelsen og sikre landsbyen på, siger teenagebrudens mor, Seems Devi.

Læs også: Smukt venskab på video: Hund beskytter handicappet kat

Selvom bruden, Mangli Munda, ikke havde drømt om at blive gift med en hund fra gaden, så er hun glad for, at forbandelsen nu er blevet brudt.

- Folk i landsbyen siger, at mange piger før mig har fulgt dette ritual og er sluppet af med deres forbandelser. De lever et lykkeligt liv i dag. Jeg vil også være fri til at gifte mig med en mand, når først forbandelsen er brugt, siger hun selv.

Første opgave for den unge brud bliver at passe hunden de næste måneder. Derefter kan hun blive gift med en ny mand, uden at hun skal skilles fra hunden først.

Top partnere


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

Dagens Gossip