Vidste du det? Seks sex myter om orgasme og onani

Aller Media

|

15/10/2013

Dagens topnyheder

  1. G-punktet er en myte

Der er bred uenighed om, hvorvidt G-punktet rent faktisk eksisterer, eller om det blot er en myte. Dog vil mange, især kvinder, kunne argumentere for, at det sidder ret godt placeret på ydersiden af skedevæggen ca. fem cm oppe. En italiensk undersøgelse har vist, at de kvinder, der mener, at de har et G-punkt, også har et fortykket vævsområde i skeden, mens de kvinder, som ikke mener at have et G-punkt, ikke har denne fortykkelse. Hvorvidt G-punktet er medfødt eller udvikles med årene, ved man dog ikke.

Få multiorgasme – se hvordan du gør på Q.dk

  1. Hvis han onanerer nok, bliver den længere

Nej! Der bliver måske hevet og strukket i hans lem, mens han er i gang, men der er altså hverken bevis på, at han får en længere eller tykkere penis.

  1. Mænd ejakulerer ALTID, når de får en orgasme

Sædafgang og orgasme behøver ikke altid at hænge sammen. En mand kan få sædafgang uden at have en samtidig orgasmeoplevelse og omvendt. Ligesom ved kvinders G-punktsorgasme kan mænd få orgasme ved prostatamassage, som kan resultere i udløsning, men som ikke nødvendigvis gør det. I nogle tilfælde vil manden opleve at få en retrograd udløsning, hvilket betyder, at sæden bevæger sig op i blæren, hvorefter den senere kommer ud med urinen.

  1. Hvis han onanerer hver dag, løber han tør for sæd

Hvis han bare er nogenlunde sund og rask, kan du godt regne med, at han producerer omtrent 300 millioner sædceller hver eneste dag. Den første daglige ladning vil indeholde omkring 180 millioner sædceller, mens mængden aftager i de efterfølgende ladninger. Altså ingen grund til bekymring medmindre han slet ikke foretager sig andet. Har du svært ved at blive gravid, er morgensex dog en strålende idé, da du her vil få de største ladninger.

  1. Kun kvinder kan få multiorgasmer

 Kvinder er måske kendt for at ride i timevis på orgasmebølgerne, men i virkeligheden er det de færreste kvinder, der har prøvet at få den berømte “multiple orgasm” – og kun ganske få oplever dette fænomen jævnligt. De gentagne orgasmer er til gengæld heller ikke helt ukendte formænd, som også kan holde erektionen gennem flere orgasmer – dette er dog primært tilfældet for yngre mænd.

Diana har haft sex med over 6000 mænd. Læs mere på Q.dk

  1. Kvinder urinerer, når de får en sprøjteorgasme

Nej! Det kommer fra samme kanal, urinrøret, men i langt de fleste tilfælde er det en helt anden væske. Man mener, at væsken stammer fra nogle små kirtler, der ligger placeret omkring urinrøret og svarer til mandens prostatakirtel. Væsken indeholder mange af de samme ingredienser, som du finder i mandens sperm, men naturligvis uden sædceller. Kvindens sprøjtevæske kan bestå af ren kirtelvæske, men den kan også være blandet med urin.

Af Gitte Holm og Vivi Hollænder, Q.dk/NewsDesk, Aller Media