Vikaren Magnussen: Ville gerne have trænet mere

Forberedelserne har ikke været optimale for Kevin Magnussen, der søndag skal køre Formel 1-ræs i australske Melbourne, efter at McLaren-holdkammerat Fernando Alonso har måttet trække sig oven på et uheld.

Den 22-årige dansker har kun fået kørt få kilometer i den nye McLaren-bil under forrige uges træning i Barcelona, hvor det blev til i alt 39 omgange.

- Jeg har ikke fået kørt så mange omgange, som jeg gerne ville, konstaterer Kevin Magnussen ved et pressemøde torsdag i Melbourne.

Kevin Magnussen, der i 2015 er udset til at have en reserverolle hos McLaren, og hans hold bliver af iagttagere og bookmakere ikke spået de store chancer efter en optakt med problemer med den nye McLaren-racer, som nu drives frem af en Honda-motor.

Og ved pressemødet, hvor han blandt andet sad flankeret af verdensstjerner som Lewis Hamilton (Mercedes) og Sebastian Vettel (Ferrari), erkendte Kevin Magnussen da også, at McLaren nok ikke kommer til at klare sig prangende i årets første løb.

- Forventningerne er ikke høje. Vi kæmper med driftssikkerheden og med at få bilen i omdrejninger. Det her er en ny start for McLaren på mange måder.

- Det kommer til at tage tid, men jeg tror, det er den rette vej, holdet går, og vi går en lys fremtid i møde. Det vil tage tid, men vi skal nok komme i mål, siger Kevin Magnussen.

Danskeren kan trøste sig med, at han har gode minder fra banen i den australske storby. I sin Formel 1-debut sidste år endte han på en andenplads ved grandprixet i Australien. Det var det bedste resultat, Kevin Magnussen opnåede i løbet af hele sæsonen.

/ritzau/

Top partnere


Modtag uforpligtende lånetilbud fra 8 banker på Samlino.dk helt gratis. Prøv i dag på Samlino.dk/laan

Dagens Gossip