Vil have sex med 100.000 mænd: Ania tager på 'Tour de Knald'

Michael Lauritsen

|

04/09/2013

Dagens topnyheder

Når den 21-årige polske kvinde, Ania Lisewska, skal forsøge at indfri sit mål om at have sex med 100.000 mænd i hele verden, så er det portugisiske handyr, der står først i rækken. 

På sin blog har Ania Lisewska sat en afstemning i gang, hvor mænd, der har lyst til at deltage i projektet, kan stemme om, hvilken nation, der først skal have glæde af det opsigtsvækkende projekt. Og Portugal bliver det første land, som den sexglade kvinde besøger.

Følg Dagens.dk på Facebook - Altid gratis nyheder og underholdning

Ania Lisewska er blevet verdensberømt, efter hun proklamerede sit mål om at opnå det tårnhøje antal knald med forskellige mænd. Hun gør det for at nedbryde fordomme om sex i sit hjemland.

LÆS OGSÅ: Ania vil have sex med 100.000 mænd

På bloggen fremgår det også, at den 21-årige polak har brug for økonomisk støtte til at søsætte projektet. Således skriver hun, at man kan donere penge, og at særligt gavmilde mænd kommer i betragtning til at være den første, der får fornøjelsen.

Det er uvist, hvor turnéen går hen efter Portugal. Men danske mænd kan på lige fod med mænd fra andre nationer deltage i afstemningen.

LÆS OGSÅ: Sexleg gik galt: Gaffel sad fast i diller

Ania har indtil videre haft sex med i omegnen af 300 forskellige mænd. Dermed er der et stykke vej til målet. Hun har endda en kæreste, og selv om, han ikke er begejstret for hendes hobby, så har han indfundet sig med det.