Vild med dans: Pres at være efter Uffe Holm

Når komikeren Thomas Wivel går på gulvet i Vild med dans, er det med en vis ærefrygt. Sidste år tog hans standup-kollega, komikeren Uffe Holm, nemlig Danmark med storm, da han sprang ud som hoftesvinger i det populære tv-program.

- Jeg synes jo, det lægger et pres på mig. Jeg føler, at jeg har været coach for ham i standup, og nu er han pludselig pioner før mig i det her. Det er lillebror, der topper storebror. Men det er meget inspirerende, fortæller Thomas Wivel og uddyber:

- Jeg tror, at TV2 kan se et potentiale i at have en komiker med. Vi har jo et showgen. Jeg er måske lidt kedelig i virkeligheden, men lige så snart jeg er på, så sker der et eller andet. Og det, tror jeg, vil være en motor, der vil være meget behjælpelig, fortæller komikeren, der i showet skal danse med Katrine Bonde.

Komikeren er dog ikke sikker på, at showgenet og humoren kan bære ham igennem konkurrencen.

- Her kan jeg ikke redde den hjem på en joke eller en hurtig bemærkning. Den skal køres hjem på kroppen og præcision og rytme. Og man skal samtidig være fuld af overskud, fortæller Thomas Wivel.

Vild med dans har premiere fredag den 12. september.

Newspaq

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


LeoVegas
Danmarks Mobilcasino.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

 

 

Dagens Gossip