Vild med dans-stjerne afslører: Nu skal han møde min familie

Foto: Martin Sylvest/Ritzau Scanpix

Hun glæder sig til, at han endelig skal møde familien.

Selvom det ikke blev til en topplacering i den seneste udgave af Vild med dans, så har Asta Björk i den grad gjort sig bemærket i programmet. Hun er en af de yngste professionelle dansere, der har deltaget i konkurrencen, og derudover så vandt hun også den første sæson, hun var med i. Sammen med skuespilleren Simon Stenspil dansede de sig til en førsteplads.

Læs også

Dansk kendis lever livet i Dubai: Danskerne peger fingre ad hinanden

Men det er ikke kun i Vild med dans-studiet, det går godt for Asta Björk. Privatlivet blomstrer også, og det er ikke længe siden, hun kunne fortælle, at hende og kæresten, Jonass Jannec Jensen, flytter ind i en ny lejlighed sammen. 

“Vi har købt en lejlighed!! Nu er alt gået igennem med købet af vores lejlighed, og nu venter Jonass Jannec Jensen  og jeg spændt på at få nøglerne den 1. februar,” skrev hun i et opslag på Instagram. 

Foto: Instagram @astaivars

1. februar flytter de ind i en ny lejlighed i Kokkedal, og selvom parret fandt sammen sidste år, så er det først nu, at Jonass skal møde Astas familie. Det fortæller hun til Billed Bladet.

En tur til Island

Asta Björk kommer fra Island, og det er grunden til, at Jonass endnu ikke har mødt svigerfamilien. Men det bliver lavet om i februar.

“I julegave forærede han mig en tur til Island. Vi skal afsted 2-uger i februar,” fortæller hun.

Efter ankomsten til Island isolerer parret sig i et hus i fem dage. De får mulighed for at komme ud i naturen, men på grund af corona har de valgt kun at være de to sammen de første dage i Island. 

“Og efter isolationen kan Jonass så endelig møde min familie,” forklarer Asta Björk.

Læs også

Janni Ree fortryder og lægger sig fladt ned: Det skulle vi ikke have gjort

 

 

 

Dagens Gossip