Vild med Dans-stjerne Silas Holst kan blive far hvert øjeblik

Baby-lykken er lige oppe over for danser Silas Holst, hans mand, Johannes Nymark, og deres veninde Louise Mahnkopf, som skal føde deres fælles datter.

Det skriver BilledBladet.

I dette øjeblik valser sæsonstarten på dette års “Vild med dans” over tv2-skærmen, og Louise Mahnkopf, som er højgravid med det barn, hun skal have sammen med kendis-bøsseparret, er en af de fremmødte publikummer. Også selvom hun i nat troede, at fødslen var ved at gå i gang.

- Jeg er tryg nok ved at tage til ‘Vild med Dans’ i aften. Jeg har ingen veer (endnu), og har det fint, så tænker, det ikke sker lige i dag. Men håber dog, det sker snart. Jeg havde nogen plukveer i nat, så der var jeg lidt nervøs for, om jeg skulle føde, mens de er væk igen, siger Louise Mahnkopf til BilledBladet.

Den kommende regnbuemor er helt overbevist om, at de to fædre vil være ved hendes side, når deres lille pige pludselig vil ud:

- Hvis jeg alligevel skulle gå i fødsel i aften, så er der nogle forskellige løsninger, der tager højde for de forskellige scenarier, der kan ske. Begge fædre kommer til at være med til fødslen, og det kommer ikke til at gå ud over “Vild med Dans”. Der er taget højde for det hele. Jeg skal føde på Rigshospitalet, så det er tæt på studiet, siger hun.
 

Top partnere


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

Dagens Gossip