Vildt Ronaldo-show smadrer Espanyol

12/09/2015

Cristiano Ronaldo stemplede ind fra start, da Real Madrid lørdag gæstede Barcelona og Espanyol i Primera Division.

Real Madrid vandt en overbevisende sejr på 6-0, blandt andet takket være Christiano Ronaldos hattrick efter blot 20 minutters spil og to yderligere scoringer af portugiseren.

Der var ikke spillet mere end syv minutter, før Ronaldo blev sendt af sted og køligt lagde bolden yderligt til 1-0-føring.

Ti minutter senere blev Gareth Bale nedlagt i feltet, og Ronaldo lagde igen bolden yderligt til venstre for Espanyol-målmand Pau Sabata på det efterfølgende straffespark til 2-0.

Tre minutter efter viste waliseren klassen, da han sendte et perfekt indlæg ind i feltet med venstrefoden, hvor en halvt liggende Ronaldo fik bokset bolden i mål og sekunder efter igen kunne opføre sit velkendte jubelhop.

Karim Benzema gjorde det til 4-0, inden den halve time var gået efter et tempofyldt Real Madrid-opspil, hvor Espanyol blev løbet over ende.

Efter pausen indtog Bale igen oplæggerens rolle, da han serverede bolden for fødderne af Ronaldo, der gjorde det til 5-0 med sin fjerde scoring.

Det hele sluttede med en femte Ronaldo-scoring efter et oplæg fra Lucas Vazquez, og den flade aflevering hamrede portugiseren i mål og fuldendte sit totale show.