Vinders nedtrykte holdkammerat: Hvem vandt etapen?

Skuffelsen over forleden at blive hentet kort før målstregen sidder tilsyneladende stadig i newzealænderen Jack Bauer, som tilmed måtte en tur i asfalten på Tour de Frances 19. etape fredag.

Garmin-rytteren var forvirret og træt, da han under den silende regn fandt vej til holdbussen, hvor holdkammeraterne fejrede holdets første etapesejr, vundet af litaueren Ramunas Navardauskas.

- Vandt han? Det er rigtig vigtigt for os, siger Jack Bauer uden en snert af begejstring i stemmen og med blikket rettet mod asfalten.

Med blot 25 meter til målstregen blev newzealænderen hentet af det jagtende felt på 15. etape, og bagefter brød han ud i tårer.

Selvom fredagens sejr var den første til Garmin-Sharp, var det svært at få øje på glæde i Jack Bauers øjne.

Newzealænderen styrtede også til slut på fredagens etape, og han havde smerter efter sit uheld.

- Det skal nok gå. Jeg landede bare på den samme hofte, som jeg styrtede på den anden dag. Men det går nok, siger den uheldige rytter.

- Vi har forsøgt - måske ikke hver dag - siden Andrew Talansky måtte stå af. Men vi har forsøgt på alle de etaper, som kunne se ud til at passe ryttere af vores type, siger Jack Bauer.

Garmins klassementhåb Andrew Talansky, som vandt Criterium du Dauphiné, styrtede tidligere i Touren og måtte siden udgå.

/ritzau/

 

Dagens Gossip