Vittinghus lider skuffende exit i All England

Badmintonspilleren Hans-Kristian Vittinghus, der rangerer som nummer syv i verden, kunne ikke leve op til sidste års kvartfinaleplads i All England.

I 2015-udgaven måtte han skuffende se sig slået allerede i første runde. Efter godt en time på banen havde han tabt til japaneren Sho Sasaki, der er nummer 17 i verden.

Sasaki vandt 13-21, 21-15, 21-16.

- Jeg synes, jeg spillede lidt løst hele vejen igennem. Jeg fik ikke rigtigt spillet, som jeg gerne ville, jeg følte mig lidt for usikker. Jeg kæmpede godt, men spillede ikke særligt godt, siger Vittinghus.

Han fik ikke den bedste start og var nede 5-10, inden han fandt sit spil. Bagud 10-13 tog han 11 point på stribe og vandt første sæt 21-13.

Men det var ikke nok til at tage teten i kampen. Sho Sasaki fik overtaget midt i andet sæt, og denne gang gjorde han det færdigt.

I afgørende sæt var japaneren dominerende fra start og kom på 7-1. Vittinghus fik kontakt igen ved 10-10, men blot for at se Sasaki trække fra igen og vinde på sin første matchbold.

Jan Ø. Jørgensen, der er seedet toer i turneringen, er derimod videre. Han besejrede Ng Ka Long Angus fra Hongkong med 22-20, 21-11.

Jørgensen var dog på hælene i første sæt, hvor han var bagud 13-18, inden han satte en god slutspurt ind. Derefter vandt han andet sæt i sikker stil.

Viktor Axelsen spillede også sin første runde-kamp, der var tre timer forsinket i forhold til programmet, sent onsdag aften.

Han vandt sikkert mod Wong Wing Ki Vincent fra Hongkong 21-16, 21-17.

Den ottendeseedede dansker var 38 minutter om at sænke sin modstander. Axelsen var foran i stort set hele kampen, bortset fra en kort stund i andet sæt, hvor Wong Wing Ki Vincent fik tilkæmpet sig en føring. Den blev dog hurtigt vendt af danskeren.

Line Kjærsfeldt var ligeledes i kamp onsdag aften, men hun led som ventet et nederlag på 17-21, 3-21 til den andenseedede kineser, Shixian Wang.

/ritzau/

Top partnere


Modtag uforpligtende lånetilbud fra 8 banker på Samlino.dk helt gratis. Prøv i dag på Samlino.dk/laan

Dagens Gossip