Vittinghus taber finalen ved German Open

Efter at have spillet et fremragende German Open kunne den danske badmintonspiller Hans-Kristian Vittinghus ikke sætte prikken over i'et med en finalesejr.

I finalen viste den useedede inder Arvind Bhat sig for stærk med en sejr på 24-22, 19-21, 21-11. Bhat rangerer ellers blot som nummer 87 i verden, mens Vittinghus ligger nummer 25.

Danskeren havde alle muligheder for at vinde første sæt, men han greb ikke chancerne. Midtvejs i sættet fik han et forspring på fire point, men alligevel blev det spændende til sidst.

Vittinghus fik to sætbolde ved 20-18 og yderligere to af slagsen ved 21-20 og 22-21, men inderen afværgede alle fire og sikrede sig selv sættet 24-22 på sin første sætbold.

Det var et godt rygstød for Bhat inden andet sæt. Her fik Vittinghus ikke rigtig fat fra starten, og han haltede et stykke efter, indtil Bhat lå i klar vinderposition ved stillingen 17-12.

Men så indledte Vittinghus et fremragende comeback trods smerter i ryggen. Han vandt ni ud af de næste 11 point til sætsejr på 21-19.

I afgørende sæt kom danskeren på 8-5, men så bragte inderen sig foran 10-8 efter fem point på stribe.

Herfra slap han ikke grebet om kampen. Han spillede sig frem til ni matchbolde ved stillingen 20-11 og udnyttede den første.

Danskeren var formentlig hæmmet af sin rygskade og mistede hurtigt modet i tredje sæt.

/ritzau/

 

Dagens Gossip