VM-badminton: Finaleseedede kinesere stopper dansk duo

Anden runde blev endestationen i mixeddouble for danskerne Kamilla Rytter Juhl og Mads Pieler Kolding ved VM i badminton. Helt som ventet.

Den danske duo åbnede mandag med en storsejr over et australsk par, men i tirsdagens anden runde mødte danskerne det finaleseedede kinesiske par bestående af Ma Jin og Xu Chen, og kineserne var for stærke.

Ma Jin og Xu Chen vandt kampen med 21-17, 21-15, og det var et skuffet dansk par, der udtalte sig efter kampen.

- Vi spiller ikke op til vores bedste i dag. Det kan selvfølgelig være svært mod et af verdens bedste par, men jeg synes bare ikke, at vi spiller godt på samme tid, og jeg rammer heller ikke bolden helt godt i dag, siger en skuffet Kamilla Rytter Juhl.

Også makkeren Mads Pieler Kolding var naturligt meget skuffet.

- Jeg er træt af at tabe til dem her, og jeg mener heller ikke, at vi får fat på noget tidspunkt i dag. Vi halter efter hele kampen igennem, og det er utrolig hårdt mentalt, siger Mads Pieler Kolding.

Danskerne haltede bagud tidligt i begge sæt, men de fik kontakt begge gange. I første sæt nåede danskerne op på 15-15, inden kineserne fik lukket sættet 21-17.

I andet sæt fik danskerne igen kæmpet sig tilbage - denne gang til 14-14, men igen var kineserne klart stærkest, da det skulle afgøres.

Kamilla Rytter Juhl er dog stadig med i VM i damedouble, ligesom Mads Pieler Kolding fortsat lever i VM-turneringen i herredouble.

/ritzau/

 

Dagens Gossip