Voldtægt: Motorcykelklub samler ind til 17-årigt offer

Sol Stoffregen

|

21/08/2013

Dagens topnyheder

Med mottoet "real men don't rape" har motorcykelklubben HDCC MC fra Glostrup stablet en landsdækkende indsamling på benene. Indsamlingen skal gå til den 17-årige pige, der i fredags under Fyns MC Festival i Tusindårsskoven blev overfaldet af to mænd og voldtaget.

På indsamlingssiden caremaker.dk udtrykker præsidenten for HDCC MC, stor afsky for voldtægten:

"Denne tragiske hændelse skete i vores miljø, og om hvor vidt at det var nogen fra vores miljø er endnu stadig uvis. Men vi kan gøre en forskel her, vi kan hjælpe pigen og hendes familie, ved at vise at vi tager afstand fra det der skete med hende."

Følg Dagens.dk på Facebook - klik her og vær med

Samtidig opfordrer præsidenten alle, der har set noget brugbart til at henvende sig, men opfordringen går også til den ene af de to gerningsmænd:

"Eller sidder du som hjalp din ven, så han kunne voldtage og ødelægge en 17 år gammel piges liv for evigt, med en rigtig dårlig smag i munden, så gør det rigtige - meld dig selv og meld din såkaldte kammerat."

Læs også: Fundet bevidstløs: Pige udsat for grov voldtægt til MC festival  

Pengene strømmer ind
På nuværende tidspunkt har indsamlingen rundet 9.000 kroner. Målet er sat til 50.000 kroner.

80% af de indsamlede penge skal gå til pigen, mens de sidste 20% skal dække eventuelle dusører til dem, der kan bringe politiet tættere på gerningsmændene.

Indsamlingen på caremaker.dk, som kan findes under navnet "Bikers United mod voldtægt", løber i et år fra igår.