Vraget Simon Kjær: Selvfølgelig er jeg skuffet

Skrevet af admin

12/10/2013

Dagens topnyheder

For anden landskamp i træk var Simon Kjær placeret på bænken, da Danmark fredag aften spillede 2-2 i en dramatisk kamp mod Italien i Parken.

En ny situation for midterforsvareren, der har spillet 37 landskampe og som til daglig er fast mand for den franske topklub Lille.

- Jeg ville da lyve, hvis jeg sagde, at jeg ikke var skuffet. Det skal jeg også være, men sådan er fodbold nogle gange, siger en lavmælt Simon Kjær dagen derpå i landsholdslejren i Helsingør.

Fredag aften havde han måttet se Andreas Bjelland og Daniel Agger udgøre midterforsvaret i en kamp, hvor Italien fik udlignet i overtiden.

- Jeg tror ikke, det var anderledes at opleve det fra bænken. Jeg er ked af det på holdets vegne, for vi fortjente en anden skæbne, men sådan skulle det ikke være.

- Vi gjorde det rigtig godt og spillede en god kamp, og det var ikke helt, hvad vi havde fortjent, siger Simon Kjær.

Nu venter en kamp mod Malta på tirsdag, hvor landstræner Morten Olsen allerede har varslet ændringer for at få ny energi ind på holdet.

Simon Kjær tør dog ikke at spå om, hvilken betydning det får for hans situation.

- Jeg venter og ser, hvad Morten gør. Jeg træner, ligesom jeg har gjort hele ugen, og så må han vælge, siger Simon Kjær.

Den 24-årige forsvarer var senest med i startopstillingen, da Danmark mødte netop Malta den 6. september.

/ritzau/