Welbeck sørger for smal United-sejr i Norwich

28/12/2013

Danny Welbeck sørgede lørdag for at holde gang i Manchester Uniteds sejrsstime i Premier League.

Med 1-0-sejren ude over Norwich er David Moyes' mandskab oppe på fire sejre i træk.

Det var dog på ingen måde overbevisende, hvad de højtlønnede United-stjerner leverede på Carrow Road mod rækkens nummer 14.

Norwich tilspillede sig langt det største antal chancer i første halvleg, og først i pausen fik Moyes sat sine spillere op.

Mesterholdet kom ud med langt større aggressivitet, og efter godt 10 minutter slog Danny Welbeck til.

Lidt tilfældigt fik han med hjælp fra Javier Hernández bolden med sig forbi en Norwich-forsvarer.

Angriberen kom alene igennem og fik fornemt skudt bolden bag en fremadstormende John Ruddy i hjemmeholdets mål.

Gæsterne formåede ikke at udbygge føringen, og derfor var der spænding helt frem til sidste fløjt.

Med et kvarter tilbage af opgøret følte Norwich sig - måske med rette - snydt for et straffespark, da Patrice Evra puffede til bolden med hånden i Manchester Uniteds straffesparkfelt.

Gæsterne var i øvrigt hårdt ramt af skader forud for kampen, da Wayne Rooney ikke var kampklar. I forvejen er United uden Robin van Persie.

Manchester City vandt på hjemmebane med 1-0 over Crystal Palace og topper Premier League med 41 point. United har 34 point på sjettepladsen.

Flere af de øvrige tophold skal først i aktion søndag. Arsenal skal på besøg hos Newcastle, mens Liverpool gæster Chelsea i et stort brag i London.

I lørdagens øvrige kampe lykkedes det Michael Laudrups Swansea at få 1-1 ude mod Aston Villa, mens Hull bankede Fulham med 6-0. Derudover spillede West Ham 3-3 hjemme mod West Bromwich.