Wenger langer ud efter både dommer og Diego Costa

Arsenals manager, Arsène Wenger, er alt andet end tilfreds med Chelsea-spilleren Diego Costas opførsel og dommer Mike Deans præstation i Arsenals 0-2-nederlag til Chelsea lørdag eftermiddag.

I første halvlegs sidste minutter blev Arsenal reduceret til ti mand, da Gabriel Paulista blev udvist efter flere konfrontationer mellem Diego Costa og Arsenals forsvarsspillere.

- Jeg synes, Mike Dean skulle se, hvad der skete før udvisningen. Det er en skændsel, at Diego Costa kunne slippe af sted med det. Han slår Koscielny i hovedet to gange og på brystet. Det er ikke acceptabelt.

- Jeg er skuffet over dommerens beslutning i den situation, siger Wenger til BBC.

Det var efter sammenstødet med Laurent Koscielny, at Gabriel Paulista blandede sig og endte med at træde hårdt ned på Costas fod, hvilket førte til et direkte rødt kort. Kort forinden havde Costa og Paulista hver modtaget et gult kort for skænderierne.

- Jeg er helt enig i, at Paulista ikke skulle have ageret, som han gjorde, men at Diego Costa slipper fra situationen med et gult kort er beskæmmende, siger Wenger.

Udvisningen gav Arsenal svære arbejdsbetingelser, og kort inde i anden halvleg scorede Chelseas Kurt Zouma efter et frisparksindlæg.

- Det er meget svært at acceptere, at vi lukker mål ind på en dødbold, når vi er i undertal. Det er anden gang på tre dage, at vi gør det, og det er uacceptabelt, siger Wenger med henvisning til en kamp mod Dinamo Zagreb i Champions League onsdag.

Chelsea-manager Jose Mourinho var modsat Wenger anderledes tilfreds med Diego Costas indsats.

- Jeg vil ikke sige noget om udvisningen til Gabriel Paulista. Kampens store spiller var Diego Costa, han bidrog til alt i kampen, siger Mourinho.

/ritzau/

 

Dagens Gossip