West Bromwich: Gamboa bør få arbejdstilladelse

West Bromwich-manager Alan Irvine er frustreret over, at Rosenborg-backen Cristian Gamboa ikke har fået britisk arbejdstilladelse i første forsøg.

Samtidig er Irvine optimistisk vedrørende klubbens anke i sagen. Han er sikker på, at han kan hente den tidligere FC København-spiller til Premier League.

- Det ville være utroligt, hvis vi ikke får dette i hus, siger Irvine til BBC.

Gamboa var fast mand for Costa Rica under sommerens VM-slutrunde i Brasilien, hvor det endte med en historisk kvartfinale. Her blev det til et nederlag til Holland efter forlænget spilletid og straffesparkskonkurrence.

Costaricanerens skifte fra Rosenborg er blevet udsat, fordi han ikke indfrier kravet om at have spillet 75 procent af sit lands kampe de seneste to år. Det mener WBA-ledelsen er for svagt et argument.

- Han spillede over 70 procent af kampene, men myndighederne har medregnet en turnering uden for FIFA-regi, som hans klub nægtede ham at deltage i, forklarer Irvine.

Gamboa har allerede bestået lægetjekket i West Bromwich, og han er enig med klubben om sine personlige betingelser. Det er ventet, at Englands fodboldforbund (FA) behandler sagen i løbet af ugen.

Rosenborg vil angiveligt få næsten 20 millioner kroner for Gamboa, når salget går i orden.

/ritzau/

 

Dagens Gossip