West Ham modtager fair play-plads i Europa

Det kan betale sig at være nogle flinke drenge på fodboldbanen. West Ham toppede fair play-listen i Premier League, og det har nu givet London-klubben adgang til Europa.

West Ham er af det europæiske fodboldforbund, Uefa, blevet tildelt en plads i Europa League-kvalifikationen i næste sæson.

Det er første gang siden 2006/2007-sæsonen, at West Ham skal spille europæisk fodbold.

Og det bliver samtidig sidste sæson, at West Ham skal spille hjemmekampe på Upton Park, inden klubben rykker til Olympic Stadium i 2016-2017-sæsonen.

- Vi vil sørge for, at vi tager afsked med Boyleyn Ground på bedst mulig måde, og det vil bestemt hjælpe at gå videre i Europa, siger klubbens formænd, David Sullivan og David Gold, i en fælles udtalelse.

West Hams ledelse erkender samtidig, at de europæiske opgaver giver en del problemer. West Ham træder ind i kvalifikationen allerede 2. juli blandt i alt 104 klubber og skal slå fire hold ud for at nå gruppespillet.

Derudover forlod manager Sam Allardyce West Ham med udgangen af den forgangne sæson i søndags. Og klubben leder fortsat efter en ny manager.

/ritzau/

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

 

 

Dagens Gossip