Wieghorst forbereder sig på Swansea-farvel

Michael Laudrups danske assistenttræner i Swansea, Morten Wieghorst, har endnu ikke fået overrakt en fyringsseddel i Premier League-klubben.

Men danskeren forventer ikke, at han - i kølvandet på fyringen af Laudrup tirsdag aften - har en fremtid i den walisiske klub.

- Jeg møder op for at passe mit arbejde. Det skal jeg jo gøre, men jeg ved jo godt, hvad der skal ske, siger Morten Wieghorst til Politiken.

Den tidligere FC Nordsjælland-træner, der har kontrakt med Swansea frem til sommeren 2015, fortæller, at han ikke havde set fyringen komme.

- I går havde vi to træninger, og Michael brugte også mange timer på møder med klubledelsen. Det var overraskende, at det endte med, at klubben fyrede Michael midt på aftenen.

- Jeg har selvfølgelig talt med ham. Og jeg er ked af det på hans vegne, siger Morten Wieghorst.

Morten Wieghorst forlod jobbet som dansk U21-landstræner, da muligheden for at arbejde sammen med Michael Laudrup i Swansea opstod i starten af 2013.

Erik Larsen, der også assisterede Laudrup i Premier League-klubben, afviste tidligere onsdag at kommentere på sin fremtid i Swansea.

/ritzau/

 

Dagens Gossip