Wolfsburg skal slå rekord for at sende Napoli ud

De fleste har givetvis afskrevet Wolfburgs chancer for at komme i semifinalen i Europa League efter 1-4-nederlaget hjemme mod Napoli i den første kvartfinale.

Og et kig i historiebøgerne afslører da også, at Nicklas Bendtner og co. skal levere en præstation, der ikke er set tidligere i de europæiske turneringer, hvis holdet skal videre.

Intet hold i Champions League eller Europa League er nogensinde gået videre efter at have tabt hjemmekampen med mere end to mål, skriver det norske nyhedsbureau NTB.

1-4-nederlaget i det første opgør mod Napoli betyder, at Wolfsburg skal score minimum fire mål, da en 3-0-sejr stadig vil sende holdet ud på reglen om udebanemål.

Wolfsburgs spillere ved godt, at det bliver en ekstremt vanskelig opgave at vende billedet i Italien, men håbet lever - om end det ikke er stort.

- Den første kamp var skuffende, men vi skal give alt. Dette er en stor kamp at få lov til at spille, og vi må se, hvad der sker. Det bliver svært, men intet er umuligt, siger Wolfsburg-topscorer Bas Dost.

Det er længe siden, den lange hollænder har scoret, og det var også ham, som blev erstattet af Nicklas Bendtner i det første opgør mod italienerne, hvor danskeren scorede trøstmålet.

Chancerne for at besejre Napoli er dog ikke blevet større, efter at både André Schürrle og holdets største stjerne, Kevin de Bruyne, er ude med skader.

I Napoli-lejren tager man på ingen måde let på returkampen trods det fordelagtige udgangspunkt.

- Vi fik et godt resultat i Tyskland, men det er slet ikke forbi. Vi kommer med maksimal koncentration, siger Napoli-anfører Marek Hamsik ifølge DPA.

Hamsik scorede to af italienernes mål i det første opgør.

/ritzau/

Top partnere


Modtag uforpligtende lånetilbud fra 8 banker på Samlino.dk helt gratis. Prøv i dag på Samlino.dk/laan

Dagens Gossip