Wozniacki banker Sloane Stephens i Eastbourne

Caroline Wozniacki fortsætter med at vise fremgang frem mod næste uges Wimbledon.

Den danske tennisstjerne spillede sig onsdag frem til kvartfinalen ved opvarmningsturneringen i Eastbourne med en sikker sejr på 6-3 og 6-3 over amerikanske Sloane Stephens.

Stephens, der rangerer som nummer 18 i verden, blev kørt ud af Centre Court af en velspillende Wozniacki. Amerikaneren søgte at slå vinderslag, men alt for ofte gik det galt, og så tog danskeren pointene.

Caroline Wozniacki har aldrig tabt til Stephens i de to spilleres hidtidige fem dueller. Onsdagens opgør var deres første møde på græs, mens de øvrige kampe er vundet på hardcourt.

I kvartfinalen venter italienske Camila Giorgi, der højst overraskende slog hviderussiske Victoria Azarenka ud i første runde. Giorgi er nummer 42 på verdensranglisten.

Caroline Wozniacki har forud for Eastbourne-turneringen været inde i et omtumlet forløb de seneste par måneder, hvor hun har døjet med skader.

Derudover brød hendes nu forhenværende kæreste, Rory McIlroy, deres forlovelse, inden hun blev slået ud i første runde af French Open.

Danskeren vandt WTA-turneringen i Eastbourne i 2009.

/ritzau/

 

Dagens Gossip