Wozniacki fjerner tvivl om skade: Jeg er helt klar

Der er ingen grund til at bekymre sig på Caroline Wozniackis vegne.

Den danske tennisstjerne melder sig helt klar forud for årets indtil videre største turnering, Australian Open, efter at hun tidligere på ugen måtte trække sig fra en turnering i Sydney på grund af problemer med det venstre håndled.

Betændelse i håndleddet har tidligere voldt Wozniacki problemer, men søndag trænede hun helt igennem i Melbourne.

- Det går fint. Jeg spillede 100 procent med det i dag. Det føles godt, og jeg mærker det ikke, siger Wozniacki, som dog fortsat havde håndleddet tapet op under træningen.

Selvom hun måtte trække sig i Sydney, er 24-årige Wozniacki godt tilfreds med den optakt, hun har fået til Australian Open. Her nåede hun blandt andet i finalen ved WTA-turneringen i Auckland, hvor hun tabte til Venus Williams.

- Det har været en god optakt med en masse træning og nogle gode kampe i Auckland. Jeg føler mig godt rustet, fortæller Caroline Wozniacki, der ikke har opstillet nogen succeskriterier i Australien.

- Det tager jeg, som det kommer, og så evaluerer man efter turneringen, lyder det.

Wozniacki spiller sin første kamp i Australian Open tirsdag. Hun møder det 18-årige amerikanske talent Taylor Townsend, som danskeren slog i to sæt i Auckland.

Det nøjagtige tidspunkt for opgøret er endnu ikke fastlagt.

Mandag skal de første spillere i aktion i Melbourne.

/ritzau/

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


LeoVegas
Danmarks Mobilcasino.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

 

 

Dagens Gossip