Wozniacki fuldfører New York Marathon i flot tid

Det var ikke at se på Caroline Wozniackis tid ved New York Marathon, at det var første gang, at tennisspilleren bevægede sig ud på en mere end 42 kilometer lang løbetur.

Danskeren tilbagelagde distancen i tiden 3.26,33 minutter, hvilket må siges at være en flot debutanttid.

Det var selvfølgelig ikke i nærheden af vinderen Mary Keitanys tid på 2.25,07 timer, men mange havde spekuleret på, om det ville lykkes Wozniacki at nå under 3,30 timer, og det gjorde det altså.

Danskeren leverede et jævnt og stabilt tempo hele vejen igennem, og ud fra kilometertiderne så det ikke ud som om, at hun havde kriser undervejs.

I løbets første halvdel lå hun på en kilometertid lige under fem minutter, og mod slutningen røg gennemsnitstiden en smule over fem minutter-mærket, men det er ikke unormalt.

Ved målstregen blev hun i øvrigt modtaget af sin rival og veninde Serena Williams, der straks sendte en hyldest ud på Twitter.

- Er det normalt at græde, når nogen fuldfører et maraton? Jeg er så stolt af dig, Caroline, stod der.

Williams har også lagt en video ud, hvor man kan se Wozniacki puste ud efter et veloverstået løb.

- Åh Gud, jeg troede, at jeg skulle dø, får danskeren fremstammet på videoen.

Et af formålene med at løbe i New York var at samle penge ind til velgørenhed. Wozniacki løb til fordel for organisationen "Team for Kids" og har samlet mere end 300.000 kroner ind til løbeaktiviteter for børn og unge.

Inden løbet havde Caroline Wozniacki ikke vovet sig ud på distancer over en halvmaraton.

/ritzau/

Top partnere


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

Dagens Gossip