Wozniacki glæder sig over modstanders fejlorgie

Camila Giorgi var på forhånd en frygtet modstander i tredje runde af Wimbledon, men med en sejr på 6-2, 6-2 gjorde Caroline Wozniacki sig nemt klar til mandagens 1/8-finale.

Danskeren havde lagt en taktik, der lykkedes til nærmest perfektion.

- Jeg servede rigtig godt og fik mange returneringer ind. Det handlede om at være hurtig på benene, da hun slår hårdt til bolden, lige meget hvor hun er på banen.

- Jeg fik også god længde på mine første slag, så jeg pressede hende tilbage. Duellerne kom aldrig rigtig i gang, og det passede mig fint, at hun lavede så mange uprovokerede fejl, siger Caroline Wozniacki.

Uprovokerede fejl lavede Giorgi nemlig et hav af. 30 stykker blev det til, mens danskeren holdt sig nede på bare tre. Derudover lavede Giorgi ni dobbeltfejl, mens Wozniacki holdt sig nede på én.

Det var lige, hvad den femteseedede dansker havde håbet på. Hun fik ustabiliteten frem i Giorgi.

- Hun kan spille på et utroligt højt niveau, men hun kan også lave mange uprovokerede fejl. Derfor ligger hun, hvor hun gør (nummer 32 i verden, red.).

- Spillede hun altid, som hun gjorde i vores tre første kampe mod hinanden, var hun blandt de 10 bedste, siger Wozniacki.

Hun er nu klar til 1/8-finalen efter tre sejre i to sæt. I de to første runder var der dog plads til forbedring. I første runde kom hun svagt fra start. I anden runde var hun tæt på at smide andet sæt efter en føring på 5-1.

Lørdag mod Giorgi blæste Wozniacki bare derudad og havde ingen svage perioder i den 72 minutter lange kamp.

- Jeg vidste, at jeg ikke måtte lade hende komme tilbage i kampen. Hun måtte ikke begynde at få sine slag ind. Så jeg var fokuseret på at få gode førsteserver ind, da jeg skulle serve kampen hjem ved 5-2.

- Det passede mig godt at komme forholdsvis hurtigt i gennem. Kampen skulle bare lukkes hurtigst muligt, siger Wozniacki.

Hun skal mandag møde spanieren Garbine Muguruza, der lørdag slog tyske Angelique Kerber i tre sæt.

/ritzau/

Dagens Gossip