Wozniacki mærker slid: Det gør ondt hver morgen

Trods sine blot 24 år mærker den danske tennisstjerne Caroline Wozniacki, at kroppen er slidt, ni år efter debuten på WTA-touren.

- Jeg vågner ikke nogen morgen, hvor det ikke gør ondt et eller andet sted. Det er jo ikke sådan, at jeg ikke kan gå, men nogle gange skal jeg da lige i gang, siger Wozniacki i et interview med Ekstra Bladet.

Her indikerer hun, at karrierestoppet måske ikke ligger så langt ude i fremtiden. Men tidshorisonten kender hun ikke.

- Så længe jeg synes, det er sjovt, så spiller jeg. Når jeg ikke synes det længere, så stopper jeg. For det tager altså også hårdt på mig at skulle ud at spille eller træne hver dag, siger hun.

I samme forbindelse siger hun, at bruddet tidligere på året med Rory McIlroy ingen betydning får for længden på karrieren. Mens de stadig var sammen, udtrykte hun ønske om at blive mor i en tidlig alder.

I første omgang gælder det dog om at slutte 2014-sæsonen godt af.

I næste uge spiller hun WTA Finals i Singapore, og her magede lørdagens lodtrækning sig sådan, at hun i gruppespillet skal møde Maria Sharapova (Rusland), Petra Kvitova (Tjekkiet) og Agnieszka Radwanska (Polen).

Dermed kan hun tidligst møde Serena Williams i semifinalen.

Far og træner Piotr Wozniacki ser fine perspektiver i lodtrækningen.

- Jeg siger fint, fint. Når du kigger på modstanderne, så har Caroline slået Sharapova og Radwanska for nylig. Vi har ikke spillet mod Kvitova i år. Det er okay.

- Det er bedre, at det ikke er Serena og nogle af de andre, hun har tabt til senest. Nu kan hun vise en gang til, at hun kan slå dem, siger Piotr Wozniacki til Ekstra Bladet.

Turneringen i Singapore begynder på mandag.

/ritzau/

 

Dagens Gossip