Wozniacki misser finalen i Eastbourne

Tennisspilleren Caroline Wozniacki har ramt topformen på rette tid, inden den prestigefyldte grand slam-turnering Wimbledon begynder i næste uge.

Men trods den opadgående formkurve missede Wozniacki fredag eftermiddag at komme i finalen i opvarmningsturneringen Aegon International i Eastbourne, da hun i semifinalen tabte til tyskeren Angelique Kerber i tre sæt - 6-3, 6-7, 3-6.

Den ottendeseedede danske tennisstjerne spillede ellers en fin kamp, der var præget af få uprovokerede fejl, og i første sæt var Kerber nærmest chanceløs.

En velmotiveret Wozniacki vandt smertefrit 6-3, og det lignede en kort fornøjelse for publikum, da hun bragte sig på 2-0 i andet sæt.

Men Kerber strammede sig an, brød tilbage og skabte et tæt sæt, hvor spillerne fulgtes ad til 6-6, inden det hele blev afgjort i en tiebreak, hvor tyskeren var bedst.

Også i tredje sæt fortsatte Kerber dominansen, og så endte det hele med et lidt skuffende dansk nederlag.

Wozniacki har generelt stolte traditioner i græsturneringen i det sydøstlige England. Hun vandt turneringen i 2009.

De senere år er der dog blevet længere mellem Wozniackis triumfer på tennisbanen, og vi skal tilbage til oktober sidste år for at finde hendes seneste finaledeltagelse i en WTA-turnering.

I slutkampen venter der for Kerber en noget mere upåagtet modstander, som bliver enten Madison Keys fra USA eller briten Heather Watson.

De er rangeret som henholdsvis nummer 47 og nummer 70 på verdensranglisten, så den femteseedede tysker må finde sig i at være klar favorit i lørdagens finale.

/ritzau/

 

Dagens Gossip