Wozniacki overvinder farlig tjekke i Stuttgart

Caroline Wozniacki er klar til kvartfinalen ved WTA-turneringen på grus i Stuttgart.

Den danske tennisspiller vandt torsdag 7-6, 6-1 over tjekken Lucie Safarova, en spiller der tidligere har voldt Wozniacki problemer.

Danskeren var oversidder i første runde, så det var hendes første kamp i turneringen.

Lucie Safarova brød danskerens serv allerede i kampens første parti, men de to kvinder gjorde det nærmest til en vane at bryde hinandens serv.

Caroline Wozniacki vandt første sæt efter en meget tæt tiebreak. Danskeren bragte sig foran 5-1 og 6-3, men tjekken nåede op på 5-6 i tiebreaken før det lykkedes Wozniacki at hive sættet hjem.

Tjekken var god til at sende Caroline Wozniacki helt ud i hjørnerne, og hun havde hende flere gange spillet helt ud af banen for derefter selv at fejle. Omvendt var Caroline Wozniacki god til at returnere nærmest umulige bolde.

Før dagens kamp var stillingen 3-3 i indbyrdes opgør - tjekken havde vundet det seneste opgør i to sæt i Sydney sidste år.

Andet sæt blev derimod en meget ensidig affære.

I kvartfinalen i Stuttgart venter vinderen af kampen mellem spanieren Carla Suárez Navarro og den kun 18-årige schweizer Belinda Bencic.

Torsdagens kampe bød på flere overraskelser.

Den største indtraf, da de seneste tre års vinder i Stuttgart, Maria Sharapova fra Rusland, tabte i tre sæt til tyske Angelique Kerber.

Også Wimbledon-mesteren Petra Kvitova er ude efter et nederlag i to sæt til Madison Brengle fra USA.

Tjekkiske Petra Kvitova er for nylig vendt tilbage efter en kort pause.

/ritzau/

Top partnere


Modtag uforpligtende lånetilbud fra 8 banker på Samlino.dk helt gratis. Prøv i dag på Samlino.dk/laan

Dagens Gossip