Wozniacki vinder karrierens 23. WTA-titel

Skrevet af admin

08/03/2015

Mest læste i dag

Den danske tennisstjerne Caroline Wozniacki kunne søndag fejre karrierens 23. WTA-titel.

Hun levede op til sin status som topseedet og vandt Malaysian Open i Kuala Lumpur.

Wozniacki fik ellers en dårlig start på kampen, men hun satte et stærk comeback ind og sejrede i tre sæt 4-6, 6-2, 6-1 over rumæneren Alexandra Dulgheru, som er nummer 94 i verden.

Søndagens finale fik et hakkende forløb, da den på grund af regn måtte afbrydes efter blot to færdigspillede partier.

Da den kunne genoptages efter to timers pause, servede Wozniacki med en breakbold imod sig, og den udnyttede rumæneren til servegennembrud til 2-1.

Men da Wozniacki fik spillet sig varm svarede hun tilbage med et brud til 3-3. Det var bare ikke nok til at få overtaget. Dulgheru brød til 5-4 og servede efterfølgende sættet hjem.

Det lod til at irritere danskeren, der kom determineret ud til andet sæt. I løbet af kort tid bragte hun sig på 3-0, og føringen blev et afsæt til en sikker sætsejr på 6-2.

Tredje og afgørende sæt var blottet for spænding. Rumæneren havde ikke mere at give af, og Wozniacki havde klart det største overskud.

Danskeren havde en matchbold, som kunne have lukket sættet med 6-0, men hun måtte vente til det næste parti, hvor hun uden problemer sejrede triumfen hjem.

Dermed fik Wozniacki en fremragende optakt, inden det i næste uge går løs ved den store turnering i Indian Wells.

Mens Wozniacki var eneste top-10-spiller i Kuala Lumpur, møder den samlede verdenstop op i Indian Wells-turneringen, som begynder på onsdag.

Selv verdens nummer et, Serena Williams, er med efter flere års fravær fra turneringen.

/ritzau/