Wozniackis ben sørgede for sejr over Shvedova

Det tog mere end to end halv time for Caroline Wozniacki fik nedkæmpet kvalifikationsspilleren Yaroslava Shvedova i tredje runde af turneringen i Indian Wells, og det skyldes først og fremmest kasakherens specielle spillestil.

- Det er altid svært at spille mod hende, specielt her, hvor boldene hopper så meget.

-Hendes server hoppede hen over mit hoved, og jeg havde virkelig svært ved at komme ind i rytmen i begyndelsen af kampen, siger Wozniacki til turneringens hjemmeside.

Hun forklarer, at det tog noget tid at vænne sig til de høje bolde og finde et middel til at slå Shvedova.

- Jeg er ikke sikker på, hvordan jeg kom igennem det, men det var måske mit løbearbejde. Og så begyndte jeg at spille rigtig god tennis i tredje sæt, men inden da var det virkelig en kamp derude.

Sejren betyder, at der nu står 1-1 i indbyrdes opgør, men danskeren afviser, at det foregående møde mellem de to ved WTA-turneringen i Madrid sidste år spillede nogen rolle.

- Vores første kamp var på grus, og da spillede hun virkelig godt. Det gjorde jeg ikke.

- Det her er en ny turnering og et nyt sted, og derfor har jeg kun kigget på hendes kampe i år og prøvet at gøre mig nogle notater.

Caroline Wozniacki står nu overfor en anden tidligere verdensetter, serberen Jelena Jankovic.

Der står 5-4 til danskerne i de indbyrdes kampe, og det opmuntrende for hende er, at hun har vundet de fire seneste opgør. Det er dog to år siden, at de sidst har spillet mod hinanden.

/ritzau/

 

Dagens Gossip