X Factor-chok: Linas værste mareridt - Fie ude

Blondinen sejrede over brunetten, da dommer Lina Rafns to resterende finalister røg i farezonen og måtte synge mod hinanden i aftenens udgave af X Factor.

I sidste uge stod Lina i samme dilemma, hvor hun måtte vælge mellem to af sine finalister.

Lina Rafn valgte i denne gang at lade den 16-årige Henriette Haubjerg fra Brande fortsætte frem mod fjerde liveshow, mens Fie Winther, der også røg i farezonen sidste fredag, dermed har sunget sin sidste sang i X Factor-sammenhæng.

- Jeg tror på, vi kan løfte opgaven for Henriette, og derfor sender jeg Fie hjem, afgjorde Lina Rafn.

- Du har et sindssygt register, giv det et år eller to, så kan du blive fuldstændig amazing!, sagde Lina Rafn til Fie Winther.

Fie ude af X Factor: Det var ikke min sang

Henriette Haubjerg havde ellers fået et par spydige ord med på vejen efter sin fortolkning af Miley Cyrus" "Wrecking Ball".

- Du er ikke ligefrem en "wrecking ball", vel. Hvis den skulle have passet til dig, så skulle den havde heddet "stiv som et bræt", men så var den nok ikke blevet sådan et hit, vurderede Remee.

Generelt opnåede aftenens hitkavalkade i X Factor en varierende popularitet hos de tre dommere. Specielt gruppen Anthony Jasmin, som består af 19-årige Anthony og 15-årige Jasmin, fik ros for deres udgave af Pharrell Williams "Happy".

- På papiret var den sang en katastrofe, og så blev det bare rigtig vellykket! Anthony skinnede især i dag, lød det fra Lina Rafn.

Konkurrencens anden gruppe, ManBand, blev til gengæld af Remee beskyldt for at "ryge direkte tilbage på Damhuskroen" med deres "Hey Brother" af Avicii.

- Jeg spillede der faktisk selv for to måneder siden, tilføjede Remee ved eftertanke.

Newspaq

 

 

Dagens Gossip