X Factor-deltager råsnavede med dommer og fik kyssesyge

Der blev ikke kun delt sangtips og erfaring, da et hold af nuværende og tidligere X Factor-folk mødtes til åbningsfest på Lina Rafns natklub “Klostret” sidst i februar.

Der blev også delt en del mundvand. I hvert fald mellem den 38-årige dommer og Infernal-sangerinde Lina Rafn og den 16-årige tidligere X Factor-deltager Jasmin Dahl, der vandt programmet sidste år i konstellationen “Anthony Jasmin”.

Læs også: X Factor-par går fra hinanden

Det bekræfter den unge sanger over for ugebladet HER&NU, som også har talt med en gæst til festen, som fortæller, hvordan alle var chokerede over kysset.

- Jo, det er rigtigt, men det ved jeg da ikke, om jeg har lyst til at udtale mig om. Hun var fuld, jeg var fuld, og kysse gør alle vel, når man er fuld og går i byen. Jeg kysser tit med mine venner, fortæller Jasmin Dahl til ugebladet og kommer med en noget overraskende tilføjelse. Hun har nemlig været sygemeldt i en uges tid:

- Jeg har fået kyssesyge. Det er altså ikke nogen joke. Jeg har været helt vildt syg og har næsten ikke kunnet spise eller drikke, siger Jasmin Dahl.

Læs også: Drama under X Factor i fredags: Lina Rafn fik advarsel af DR 

Kyssesyge har en inkubationstid - tiden fra smitte til sygdomsudvikling - på to uger til to måneder ifølge Patientvejledningen. Det er altså næppe Lina Rafn, der har smittet den unge sanger.

Journalisten bag artiklen i HER&NU kunne dog afsløre i sladdermagasinet Det vi taler om på Radio 24syv, at Line Rafn ironisk nok måtte melde sig syg til det ugentlige dommer-pressemøde den efterfølgende mandag.

 

Top partnere


Modtag uforpligtende lånetilbud fra 8 banker på Samlino.dk helt gratis. Prøv i dag på Samlino.dk/laan

Dagens Gossip