X Factor-Fie: Mathias er et større talent

X Factor-deltageren Fie Winther vidste godt, hvad klokken havde slået, da hun kom i farezonen mod sin konkurrent i den unge kategori Mathias Chrøis. 

Hun var nemlig klar over, at hun ville få lov at blive, mens Mathias Chrøis, der af bookmakerne var udråbt til favorit, ville blive sendt hjem.

Drama i X Factor: Lina sender favoritten hjem

Men hun var dog ikke entydigt enig i dommer Lina Rafns beslutning om at sende Mathias Chrøis hjem.

- Jeg ved, dommerne mener, jeg er et større talent end Mathias. Men det er jeg ikke enig i. I min optik er Mathias det største talent, siger Fie Winther om sin nu tidligere konkurrent den 17-årige Mathias Chrøis.

Fie Winther ville hellere have set sig selv ryge ud frem for sin ven. Men Lina Rafn valgte at frede den unge sangerinde, fordi hun i Fie Winther ser det største potentiale frem mod finalen.

- Det var så hårdt, at skulle synge mod Mathias. Jeg var virkelig tæt på at sige, at jeg ikke ville med videre, så Mathias kunne blive, siger en tydeligt berørt Fie Winther efter aftenens show.

X Factor-favoritten røg ud: Jeg var ikke klar

Fie Winther, der fortolkede Marie Keys "Landet" under aftenens tema "Dansk", havde ellers fået verbale prygl fra Thomas Blachman efter sin første optræden med det danske pophit.

- Det lød som om du sang på tysk. Der var slet ikke arbejdet nok med sproget og ordene, revsede Thomas Blachman den unge sangerinde.

Den 16-årige Fie Winther fra Helsingør i Nordsjælland får mulighed for at give det endnu et skud næste fredag, når X Factors tredje liveshow går i luften på DR1.

Newspaq

 

Dagens Gossip