X Factor-Lucy: Jeg er altså ikke fattig

Folk donerede mad og lavede indsamlinger til fordel for Lucy Mardou, efter at medier havde afsløret, at X Factor-finalisten havde mistet kontanthjælpen. Men det var helt vildt overdrevet, fortæller Lucy Mardou.

- Folk gik helt amok, og det var altså overhovedet ikke nødvendigt. Jeg synes dog, det er virkelig kært, og vi er meget taknemmelige for al den kærlighed, som folk har vist os, siger hun.

Før Lucy Mardou vidste, at hun var gået videre til X Factors liveshows, var hendes plan, at hun efter endt barsel ville melde sig til nogle enkeltfags-danskkurser som forberedelse til enten pædagog- eller lærerstudiet.

Men med muligheden for at udleve musikdrømmen inden for rækkevidde stod Lucy Mardous valg klart: Musikken først, så måtte studierne vente. Den 23-årige sangerinde fra Thylejren valgte derfor at søge kontanthjælp.

- Jeg vidste udmærket godt, at kontanthjælpen ville ryge igen på et tidspunkt. Mens liveprogrammerne står på, kan jeg jo ikke stå til rådighed for jobcentret. Jeg opholder mig jo slet ikke i min kommune lige nu, siger Lucy Mardou. 

Hun og hendes mand havde derfor sparet op, så de ville kunne klare sig - også uden støtten fra det offentlige. 

- Vi var forberedt, fortæller Lucy Mardou. Hun undrer sig over, at nyheden om, at hun havde mistet sin kontanthjælp, ligefrem skabte forsider.

- Det var lidt mærkeligt, for vi havde det jo helt fint, konstaterer hun.

X Factor sendes fredag kl. 20.00 på DR1, hvor Lucy Mardou går på scenen med nummeret "London Calling" af The Clash.

Newspaq

 

Dagens Gossip