X Factor-stjerne skal spille musical i Tivoli

Der er sket meget for den nu 21-årige Basim, siden han i 2008 tonede frem på skærmen i X Factor. Selvom han ikke vandt showet, så formåede den unge knægt at sætte sit aftryk, og med koncerter rundt om i landet og værts-job på både tv og i forskellige shows, har han formået at skabe en karriere alligevel.

Nu tager han skridtet ind på en for ham hidtil ukendt scene. Han skal nemlig spille med i genopsætningen af musicalen Grease, der kan ses til næste år i Tivoli.

Når tæppet går, indtager Basim scenen som den hoftevridende storcharmør Sonny. På rollelisten er blandt andet Silas Holst, Anna David og Julie Steincke, der også spillede med i den første opsætning af den populære musical.

Sidste gang Grease spillede, var det med debutanten Joey Moe i rollen som Sonny. Nu står en ny debutant - i skikkelse af Basim - klar på de skrå brædder til at tage over, hvor sangeren Joey Moe slap sidst.

- Basim er et stortalent og en fremragende sanger. Han falder helt naturligt ind i rollen som Sonny og vil på sin charmerende facon give rollen et skønt og friskt pust, der peger direkte tilbage til den Sonny, som man kender fra Grease The Movie. Bare vent - pigerne vil stå i kø, forudsiger executive producer Jesper Winge Leisner.

Musicalen spiller fra den 12. februar.

Newspaq

 

Dagens Gossip