X factor-vinders far eftersøgt for mord

Jasmin, der lige har vundet X Factor med gruppen Anthony Jasmin, bærer rundt på en stor hemmelighed.

Hendes far er nemlig eftersøgt over hele verden for drabet på den 41-årige taxachauffør Torben Vagn Knudsen, der i 2005 blev dræbt og parteret. Det skriver Se og Hør.

Jasmins far er sudaneseren Ahmed Numan Isaac Rahma - også kaldet 'Jaguar'. Han og vennen Jared Heller havde efter en våd aften den 25. marts 2005 inviteret taxachaufføren hjem i Jaguars lejlighed i København for at holde morgenfest.

Her blev den 41-årige dræbt og parteret i et badekar. Derefter dumpede Jasmins far de parterede dele ved en container og i en affaldsskakt i København.

Dagen efter blev nogle af delene fundet af en hundelufter.

Da Jaguar fandt ud af, at politiet var ude efter ham, lykkedes det ham at forsvinde - og han er ikke set siden. Vennen blev senere anholdt og dømt for usømmelig omgang med lig. Han fortalte, at det var Jasmins far, der havde dræbt taxachaufføren med adskillige knivstik.

Danmark Radio bekræfter over for Ekstra Bladet, at Jasmins far er den eftersøgte sudaneser.

- Det er korrekt, at manden, der er kendt som Jaguar, er Jasmins far. Vi beder pressen respektere, at familien ikke ønsker at udtale sig yderligere i sagen, siger DR's underholdningsredaktør Rasmus Ladefoged til eb.dk.

Newspaq

 

Dagens Gossip