Ydmyg stjerne: Jeg ejer ikke engang en bil

admin

|

23/09/2014
Miljøbevidsthed eller pengemangel er begge valide grunde til at vælge det firhjulede køretøj fra. Det er dog hverken frygten for klodens overlevelse eller en tom pengepung, der ligger til grund for The Scripts forsanger Danny O'Donoghues beslutning om ikke at eje en bil. Den succesfulde sanger vil ganske simpelt ikke lade sig rive med af berømmelsen og begynde at købe luksusting, som han ikke havde råd til før. Det fortæller han til den britiske avis The Sun ifølge Toshiba.com.- Vi bor ikke i store huse og palæer. Jeg ejer ikke engang en bil, og vi er ikke lige typen til rød løber, fortæller Danny O'Donoghue til avisen.Frem for at fokusere på de materielle goder, som stjernelivet kan føre med sig, vil det irske rockband hellere koncentrere sig om det det hele handler om: Musikken. - Mens andre folk har travl med den slags opholder vi os der, hvor vi hører til, nemlig i studiet, siger han.The Scripts fjerde studiealbum "No Sound Without Silence" udkom sidste mandag.Newspaq

Dagens topnyheder

Miljøbevidsthed eller pengemangel er begge valide grunde til at vælge det firhjulede køretøj fra.

Det er dog hverken frygten for klodens overlevelse eller en tom pengepung, der ligger til grund for The Scripts forsanger Danny O'Donoghues beslutning om ikke at eje en bil.

Den succesfulde sanger vil ganske simpelt ikke lade sig rive med af berømmelsen og begynde at købe luksusting, som han ikke havde råd til før. Det fortæller han til den britiske avis The Sun ifølge Toshiba.com.

- Vi bor ikke i store huse og palæer. Jeg ejer ikke engang en bil, og vi er ikke lige typen til rød løber, fortæller Danny O'Donoghue til avisen.

Frem for at fokusere på de materielle goder, som stjernelivet kan føre med sig, vil det irske rockband hellere koncentrere sig om det det hele handler om: Musikken.

- Mens andre folk har travl med den slags opholder vi os der, hvor vi hører til, nemlig i studiet, siger han.

The Scripts fjerde studiealbum "No Sound Without Silence" udkom sidste mandag.

Newspaq