Yussuf Poulsen binder sig til Leipzig på lang aftale

15/09/2015 18:50

admin

Nyheder

Mest læste i dag

Yussuf Poulsen har siden skiftet fra Lyngby til RB Leipzig i 2013 udviklet sig til en stor profil i den tyske klub, som frister en tilværelse i 2. Bundesliga.

Og den tilværelse er både den danske landsholdsangriber og klubben så tilfredse med, at parterne har forlænget aftalen helt frem til 2019.

Det oplyser klubben tirsdag på Twitter.

- Hans (Yussuf Poulsen, red.) potentiale er langt fra udtømt, og vi er meget glade for, at han ønsker at udvikle sig videre hos os, siger Leipzig-træner Ralf Rangnick til klubbens hjemmeside efter kontraktforlængelsen.

Den 21-årige angriber er en vigtig brik i klubbens bestræbelser på at rykke op i Bundesligaen, og rygterne i både tyske og danske medier vil vide, at danskeren har fået en klækkelig lønforhøjelse.

Yussuf Poulsen har også stået i en god forhandlingssituation, da der angiveligt har været stor interesse fra flere store klubber, men han er meget tilfreds i sin nuværende klub.

- Jeg har hele tiden sagt, at jeg så min fremtid i RB Leipzig. Jeg er glad for, at der nu er klarhed omkring det, og at jeg har fået kontrakten på plads i god tid, lyder det fra danskeren til den Red Bull-ejede klubs hjemmeside.

- Mulighederne for at fortsætte udviklingen her er simpelthen fremragende, og det er super spændende at være en del af dette unge hold.

Den høje angriber har også bidt sig godt fast omkring det danske landshold, hvor det indtil videre er blevet til syv landskampe og en enkelt scoring.

Efter seks runder i sæsonen ligger RB Leipzig nummer fire i 2. Bundesliga, og holdet har dermed placeret sig i kampen om oprykningspladserne indtil videre.

/ritzau/