Zenia Stampe modtager brev: Karma, at du ikke kan få børn. Håber du får et lorteliv

- Har læst om din situation i dag, og den slags kaldes KARMA. Tror du ikke, det er racisme, som er skyld i, at du fødte for tidligt???

Sådan skriver en tilfældig mand til den radikale politiker Zenia Stampe.

Ordene er så hårde, at politikeren har svært ved at gennemføre et interview med Danmarks Radio om hændelsen, der blot er en af mange.

Det er tilmed ikke unormalt for andre kvindelige, danske politikere som Zenia Stampe at få trusler og krænkende kommentarer fra fremmede. Det skriver dr.dk.

Zenia Stampe stod for nyligt frem og fortalte om sine grimme oplevelse med at miste sit barn i en for tidlig fødsel. Barnet skulle hedde Olga, og også dét kommenterer læsere på:

- Hvis jeg havde fundet ud af, at jeg skulle hedde Olga og min mor var Zenia Stampe, havde jeg også valgt nødudgangen.

De hårde kommentarer har fået journalisten Michael Jeppesen til at kontakte manden, der skrev, at aborten var karma, for at spørge, om han virkelig stadig mener ordene. Til det lyder svaret blot:

- Hundrede procent, siger manden, der selv har børn, men som hader Zenia Stampe så meget, at han ikke vil tage ordene tilbage. 

Top partnere


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

Dagens Gossip