Zidane slår fast: Bale forbliver Real Madrid-spiller

Alle klubber, som drømmer om at købe Gareth Bale fri af Real Madrid, kan godt få tegnebogen tilbage i lommen.

Det slår klublegenden Zinedine Zidane, nuværende træner for Real Madrids andethold, fast forud for tirsdagens Champions League-brag mod Atlético Madrid.

- Real Madrid køber de bedste spillere i verden. De sælger dem ikke, siger Zidane til ESPN.

- Selvfølgelig er andre klubber interesserede i ham, for han ville være en forstærkning for samtlige hold i verden. Men præsidenten (Florentino Pérez, red.) har sagt, han ikke er til salg, og det er fordi, han ikke er til salg, fastslår Zidane.

Blandt andet har Manchester United været nævnt som en seriøs bejler, der er villig til at lægge et stort beløb for at få fingrene i waliseren.

Bale har været inde i en formkrise i de seneste måneder, hvor han har fået meget kritik, men Zidane er sikker på, at Bale igen vil nå sidste sæsons topniveau.

- Han var en vigtig del af vores succes i sidste sæson - især i Champions League, og i vores bestræbelser på at forsvare titlen er jeg sikker på, at han igen vil blive en succesfuld del af holdet, lyder det fra den tidligere franske stjernespiller.

Zidane var assistent for cheftræner Carlo Ancelotti i sidste sæson, da Real Madrid hjemførte Champions League-titlen efter finalesejr over Atlético Madrid.

Her scorede Bale målet til 2-1 i den forlængede spilletid og var dermed stærkt medvirkede til sejren på 4-1.

Bale blev sparet i weekendens ligakamp mod Eibar, men det forventes, at han er med fra start tirsdag aften på Atlético Madrids hjemmebane Vicente Calderón.

/ritzau/

 

Dagens Gossip